Nabeschouwing Fenerbahçe - Göztepe (2-0) || Super Lig

Vrijdag 1 februari 2019 - 18:30 uur

In de Super Lig neemt Fenerbahçe het vrijdag 1 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Fenerbahçe - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Göztepe (2-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboga geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Ayew, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. In de 50e minuut moest C. Jerome van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Suat Arslanboga een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Göztepe verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fenerbahçe via een goal van V. Moses in de 73e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Göztepe
Goals
2
0
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
139
103
Gevaarlijke aanvallen
82
52
Passes
582
350
Overtredingen
16
15
Buitenspel
3
2
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Fenerbahçe - Göztepe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Ayew met assist van Soldado Fenerbahçe 1-0
32' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor H. Akbunar Göztepe
33' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Castro Göztepe
37' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Ayew Fenerbahçe
46' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor R. Neustädter Fenerbahçe
46' Wissel Göztepe Wissel Y. Öztekin voor H. Akbunar Göztepe
50' Rode kaart Göztepe Rode kaart voor C. Jerome Göztepe
54' Wissel Göztepe Wissel D. Kadah voor A. Öztürk Göztepe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Moses voor A. Ayew Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel T. Arslan voor Y. Benzia Fenerbahçe
65' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Topal Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel Jaílson voor S. Çiftpınar Fenerbahçe
73' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Moses met assist van Jaílson Fenerbahçe 2-0
89' Wissel Göztepe Wissel Y. Gouffran voor S. Gürler Göztepe
93' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Y. Öztekin Göztepe
94' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Göztepe
Opstellingen Fenerbahçe - Göztepe
De opstellingen van Fenerbahçe en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Göztepe

Fenerbahçe en Göztepe treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboga en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Göztepe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 14e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Fenerbahçe - Göztepe Opstelling Fenerbahçe Opstelling Göztepe Live Fenerbahçe - Göztepe Live Fenerbahçe - Göztepe kijken Fenerbahçe - Göztepe kijken Live Fenerbahçe - Göztepe stream Fenerbahçe - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Göztepe Uitslag Fenerbahçe - Göztepe Statistieken Fenerbahçe - Göztepe Super Lig 2018/2019 Fenerbahçe - Göztepe wedden Fenerbahçe - Göztepe gokken Fenerbahçe - Göztepe Unibet