Nabeschouwing Göztepe - Besiktas (2-0) || Super Lig 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Göztepe het zondag 21 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Besiktas (2-0)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 2-0 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg O. Özyakup van Beşiktaş via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 51 minuten was het C. Jerome die Göztepe op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Göztepe via een goal van Wallace in de 60e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Göztepe.

LIVE Göztepe - Besiktas 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty gemist Beşiktaş Penalty gemist O. Özyakup Beşiktaş
20' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Wallace Göztepe
40' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor J. Lens Beşiktaş
51' Doelpunt Göztepe Doelpunt C. Jerome met assist van Castro Göztepe 1-0
60' Doelpunt Göztepe Doelpunt Wallace met assist van B. Emir Göztepe 2-0
61' Wissel Beşiktaş Wissel Ricardo Quaresma voor O. Özyakup Beşiktaş
66' Wissel Göztepe Wissel Kadu voor Wallace Göztepe
71' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor J. Lens Beşiktaş
72' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Gönül Beşiktaş
81' Wissel Göztepe Wissel T. Bingöl voor H. Akbunar Göztepe
83' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor T. Arslan Beşiktaş
85' Wissel Göztepe Wissel G. Bakirbas voor Beto Göztepe
92' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor T. Bingöl Göztepe
96' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor L. Gassama Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Besiktas
Opstellingen Göztepe - Besiktas
De opstellingen van Göztepe en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Şenol Güneş
Voorbeschouwing Göztepe - Besiktas

Göztepe en Besiktas treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 2 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Göztepe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Göztepe 0
Winst Besiktas 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 10e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 5e plaats.