Nabeschouwing Göztepe - Konyaspor (3-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Göztepe het zondag 30 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Konyaspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door C. Jerome, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Öztekin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Konyaspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Yatabaré.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Göztepe vergroot nadat Castro de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Konyaspor dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Ö. Şahiner de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Göztepe.

LIVE Göztepe - Konyaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Ö. Şahiner Konyaspor
24' Doelpunt Göztepe Doelpunt C. Jerome met assist van Y. Öztekin Göztepe 1-0
30' Wissel Göztepe Wissel T. Bingöl voor H. Akbunar Göztepe
37' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor D. Milosevic Konyaspor
41' Doelpunt Göztepe Doelpunt Y. Öztekin Göztepe 2-0
46' Wissel Konyaspor Wissel P. Hurtado voor S. Ay Konyaspor
49' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Yatabaré Konyaspor 2-1
61' Doelpunt Göztepe Doelpunt Castro Göztepe 3-1
71' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Konyaspor
80' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Göztepe
83' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Göztepe
95' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner Konyaspor 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Konyaspor
Opstellingen Göztepe - Konyaspor
De opstellingen van Göztepe en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - Konyaspor

Göztepe en Konyaspor treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Göztepe 1
Winst Konyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 11e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 6e plaats.