Nabeschouwing Kayserispor - BB Erzurumspor (0-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 26 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Kayserispor het zondag 26 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - BB Erzurumspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en BB Erzurumspor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 0-2 overwinning voor BB Erzurumspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door T. Antalyalı, waarmee BB Erzurumspor met 0-1 de leiding nam. BB Erzurumspor vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Sunu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut moest Kayserispor verder met een man minder nadat S. Lung een rode kaart had gekregen. Het lukte BB Erzurumspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van BB Erzurumspor.

LIVE Kayserispor - BB Erzurumspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt T. Antalyalı met assist van S. Tshabalala BB Erzurumspor 0-1
43' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt G. Sunu met assist van T. Antalyalı BB Erzurumspor 0-2
46' Wissel Kayserispor Wissel A. Gyan voor B. Mensah Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor M. Özyıldırım Kayserispor
61' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Kurtuluş voor K. Opseth BB Erzurumspor
63' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor S. Lung Kayserispor
65' Wissel Kayserispor Wissel M. Yıldırım voor A. Kravets Kayserispor
81' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Akgün voor T. Antalyalı BB Erzurumspor
87' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Kaya voor S. Eduok BB Erzurumspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - BB Erzurumspor
Opstellingen Kayserispor - BB Erzurumspor
De opstellingen van Kayserispor en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.