Nabeschouwing Kayserispor - BB Erzurumspor (0-2) || Super Lig

Zondag 26 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Kayserispor het zondag 26 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - BB Erzurumspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en BB Erzurumspor is onder leiding van scheidsrechter Firat Aydinus geëindigd in een 0-2 overwinning voor BB Erzurumspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door T. Antalyalı, waarmee BB Erzurumspor met 0-1 de leiding nam. BB Erzurumspor vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Sunu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut moest Kayserispor verder met een man minder nadat S. Lung een rode kaart had gekregen. Het lukte BB Erzurumspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van BB Erzurumspor.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - BB Erzurumspor
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
1
0
Schoten totaal
20
16
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
85
106
Gevaarlijke aanvallen
70
72
Passes
467
494
Overtredingen
9
9
Buitenspel
1
4
Corners
10
4
Wissels
3
3
LIVE Kayserispor - BB Erzurumspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt T. Antalyalı met assist van S. Tshabalala BB Erzurumspor 0-1
43' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt G. Sunu met assist van T. Antalyalı BB Erzurumspor 0-2
46' Wissel Kayserispor Wissel A. Gyan voor B. Mensah Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor M. Özyıldırım Kayserispor
61' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Kurtuluş voor K. Opseth BB Erzurumspor
63' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor S. Lung Kayserispor
65' Wissel Kayserispor Wissel M. Yıldırım voor A. Kravets Kayserispor
81' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Akgün voor T. Antalyalı BB Erzurumspor
87' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Kaya voor S. Eduok BB Erzurumspor
Opstellingen Kayserispor - BB Erzurumspor
De opstellingen van Kayserispor en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hikmet Karaman
Formatie 4-2-3-1
Coach Hamza Hamzaoğlu
Wissels BB Erzurumspor
# Speler Pos.
36 Hakan Canbazoğlu K
21 Fatih Serkan Kurtuluş V
61 Sefa Akgün M
90 Moussa Saib Koné M
27 Rashad Muhammed A
23 Samed Ali Kaya A
20 Ridge Munsy A
Voorbeschouwing Kayserispor - BB Erzurumspor

Kayserispor en BB Erzurumspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en BB Erzurumspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst BB Erzurumspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 12e positie staat, terwijl we BB Erzurumspor terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kayserispor - BB Erzurumspor Opstelling Kayserispor Opstelling BB Erzurumspor Live Kayserispor - BB Erzurumspor Live Kayserispor - BB Erzurumspor kijken Kayserispor - BB Erzurumspor kijken Live Kayserispor - BB Erzurumspor stream Kayserispor - BB Erzurumspor Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - BB Erzurumspor Uitslag Kayserispor - BB Erzurumspor Statistieken Kayserispor - BB Erzurumspor Super Lig 2018/2019 Kayserispor - BB Erzurumspor wedden Kayserispor - BB Erzurumspor gokken Kayserispor - BB Erzurumspor Unibet