Nabeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa (0-3) || Super Lig 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 18:15 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Sivasspor het zondag 26 augustus 2018 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa (0-3)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 0-3 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door S. Eduok, waarmee Kasımpaşa met 0-1 de leiding nam. Kasımpaşa vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Diagne op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was M. Diagne van Kasımpaşa die de 0-3 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hüseyin Göçek, waardoor Kasımpaşa dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Kasımpaşa 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt S. Eduok Kasımpaşa 0-1
41' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Popov Kasımpaşa
64' Wissel Sivasspor Wissel E. Yeşilyurt voor U. Çiftçi Sivasspor
69' Wissel Kasımpaşa Wissel Ö. Çek voor S. Eduok Kasımpaşa
77' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Pavelka voor İ. Depe Kasımpaşa
78' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor D. Pavelka Kasımpaşa
79' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Diagne met assist van Ö. Çek Kasımpaşa 0-2
80' Wissel Sivasspor Wissel G. Cyriac voor E. Kılınç Sivasspor
89' Wissel Sivasspor Wissel A. Karabulut voor S. Rybalka Sivasspor
91' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Diagne met assist van Ö. Çek Kasımpaşa 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Kasımpaşa
Opstellingen Sivasspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Sivasspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Tamer Tuna
Coach Kemal Özdeş
Voorbeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa

Sivasspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sivasspor als Kasımpaşa wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 5
Winst Kasımpaşa 5
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 11e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 4e plaats.