Nabeschouwing Trabzonspor - Göztepe (1-2) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het zaterdag 22 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Göztepe (1-2)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Huseyin Ocak geëindigd in een 1-2 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Y. Öztekin, waarmee Göztepe met 0-1 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Öztekin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 43e minuut was de ideale kans voor Trabzonspor om te scoren. B. Yılmaz was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 66e minuut was het Trabzonspor dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van B. Yılmaz, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Huseyin Ocak, waardoor Göztepe dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Trabzonspor - Göztepe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Göztepe Doelpunt Y. Öztekin met assist van Castro Göztepe 0-1
28' Doelpunt Göztepe Doelpunt Y. Öztekin met assist van H. Akbunar Göztepe 0-2
34' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Traoré Göztepe
38' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor V. Amiri Trabzonspor
43' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist B. Yılmaz Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel H. Rodallega voor V. Amiri Trabzonspor
61' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor C. Borges Göztepe
62' Wissel Göztepe Wissel D. Kadah voor C. Jerome Göztepe
66' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt B. Yılmaz met assist van A. Ömür Trabzonspor 1-2
73' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Yazıcı Trabzonspor
74' Wissel Trabzonspor Wissel A. Nwakaeme voor Y. Yazıcı Trabzonspor
76' Wissel Göztepe Wissel T. Bingöl voor H. Akbunar Göztepe
83' Wissel Trabzonspor Wissel O. Şahan voor O. Onazi Trabzonspor
86' Wissel Göztepe Wissel Y. Gouffran voor Y. Öztekin Göztepe
88' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Titi Göztepe
100' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor T. Bingöl Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Göztepe
Opstellingen Trabzonspor - Göztepe
De opstellingen van Trabzonspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Göztepe

Trabzonspor en Göztepe treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Huseyin Ocak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 5 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Göztepe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trabzonspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 0
Winst Göztepe 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 9e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 12e plaats.