Nabeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa (4-2) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het zaterdag 29 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Duboeuf in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa (4-2)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 4-2 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door S. Eduok, waarmee Kasımpaşa met 0-1 de leiding nam. Kasımpaşa vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Trézéguet op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Trabzonspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Yılmaz.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Rodallega de 2-2 maakte voor Trabzonspor. Trabzonspor leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 72 minuten op voorsprong na een goal van H. Rodallega: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 74e minuut en kwam op naam te staan van Trabzonspor speler B. Yılmaz, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabıyık en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Kasımpaşa 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt S. Eduok met assist van D. Pavelka Kasımpaşa 0-1
33' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor L. Sadiku Kasımpaşa
37' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Trézéguet met assist van M. Diagne Kasımpaşa 0-2
43' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt B. Yılmaz met assist van João Pereira Trabzonspor 1-2
46' Wissel Trabzonspor Wissel V. Amiri voor J. Sosa Trabzonspor
53' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega Trabzonspor 2-2
70' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Eduok Kasımpaşa
72' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega Trabzonspor 3-2
73' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Serbest voor S. Eduok Kasımpaşa
74' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt B. Yılmaz Trabzonspor 4-2
76' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Josué Sá Kasımpaşa
79' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor A. Ömür Trabzonspor
80' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Kucka Trabzonspor
81' Wissel Kasımpaşa Wissel F. Koita voor İ. Depe Kasımpaşa
87' Wissel Trabzonspor Wissel B. Artarslan voor H. Rodallega Trabzonspor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Onazi Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Kasımpaşa
Opstellingen Trabzonspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Trabzonspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kemal Özdeş
Voorbeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa

Trabzonspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 8
Winst Kasımpaşa 5
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 12e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 3e plaats.