Nabeschouwing Alanyaspor - Gazişehir Gaziantep (1-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 14 maart 2020 - 15:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Alanyaspor het zaterdag 14 maart 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Gazişehir Gaziantep (1-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Caulker, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Alanyaspor - Gazişehir Gaziantep 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
42' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt S. Caulker Alanyaspor 1-0
54' Wissel Alanyaspor Wissel E. Altintas voor O. Bulut Alanyaspor
66' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Demir voor K. Ozer Gaziantep F.K.
67' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Diarra voor G. Vural Gaziantep F.K.
72' Wissel Alanyaspor Wissel Djalma voor J. Fernandes Alanyaspor
78' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor J. Maranhao Gaziantep F.K.
78' Wissel Gaziantep F.K. Wissel P. Twumasi voor A. Maxim Gaziantep F.K.
81' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Djilobodji Gaziantep F.K.
92' Wissel Alanyaspor Wissel Y. Bammou voor S. Ucan Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Alanyaspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Alanyaspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Alanyaspor - Gazişehir Gaziantep

Alanyaspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 26 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Alanyaspor 0
Winst Gazişehir Gaziantep 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 6e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 9e plaats.