Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir (0-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 15:30 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Alanyaspor het zaterdag 2 november 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir (0-0)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Alanyaspor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Alanyaspor en İstanbul Başakşehir gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Alanyaspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mete Kalkavan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - İstanbul Başakşehir
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
21
4
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
82
83
Gevaarlijke aanvallen
89
60
Overtredingen
13
10
Buitenspel
1
1
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Alanyaspor - İstanbul Başakşehir 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Robinho voor I. Kahveci İstanbul Başakşehir
45' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
53' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Crivelli İstanbul Başakşehir
60' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel B. Ozcan voor E. Elia İstanbul Başakşehir
63' Wissel Alanyaspor Wissel Djalma voor O. Bulut Alanyaspor
75' Wissel Alanyaspor Wissel Y. Bammou voor J. Fernandes Alanyaspor
84' Wissel Alanyaspor Wissel S. Ucan voor C. Gulselam Alanyaspor
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Ba voor A. Okechukwu İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Alanyaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Alanyaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Okan Buruk
Voorbeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir

Alanyaspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 24 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 3 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Alanyaspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 1
Winst İstanbul Başakşehir 3
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 1e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Alanyaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Live Alanyaspor - İstanbul Başakşehir kijken Alanyaspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Alanyaspor - İstanbul Başakşehir stream Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2019/2020 Alanyaspor - İstanbul Başakşehir wedden Alanyaspor - İstanbul Başakşehir gokken Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Unibet