Nabeschouwing Besiktas - Göztepe (3-0) || Super Lig

Vrijdag 23 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig neemt Besiktas het vrijdag 23 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in UnionplatzHasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri in Riva.

Via de Besiktas - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Göztepe (3-0)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 3-0 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door G. Yalcin, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Erkin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee A. Ljajic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabiyik, waardoor Besiktas dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Göztepe
Goals
3
0
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
90
69
Gevaarlijke aanvallen
70
48
Passes
563
279
Overtredingen
19
10
Buitenspel
2
5
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE Besiktas - Göztepe 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalcin met assist van C. Erkin Beşiktaş 1-0
46' Wissel Göztepe Wissel H. Akbunar voor E. Derdiyok Göztepe
54' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Erkin met assist van A. Ljajic Beşiktaş 2-0
59' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Ljajic met assist van J. Lens Beşiktaş 3-0
61' Wissel Beşiktaş Wissel G. NKoudou voor T. Boyd Beşiktaş
61' Wissel Göztepe Wissel A. Castro voor Y. Oztekin Göztepe
67' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor G. Medel Beşiktaş
72' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Biyogo Poko Göztepe
74' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Ruiz Beşiktaş
75' Wissel Göztepe Wissel A. Ozturk voor C. Borges Göztepe
84' Wissel Beşiktaş Wissel M. Oktay voor O. Ozyakup Beşiktaş
Opstellingen Besiktas - Göztepe
De opstellingen van Besiktas en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Besiktas - Göztepe

Besiktas en Göztepe treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabiyik en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 0
Winst Göztepe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 16e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Besiktas - Göztepe Opstelling Besiktas Opstelling Göztepe Live Besiktas - Göztepe Live Besiktas - Göztepe kijken Besiktas - Göztepe kijken Live Besiktas - Göztepe stream Besiktas - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Göztepe Uitslag Besiktas - Göztepe Statistieken Besiktas - Göztepe Super Lig 2019/2020 Besiktas - Göztepe wedden Besiktas - Göztepe gokken Besiktas - Göztepe Unibet