Nabeschouwing Denizlispor - Fenerbahçe (1-2) || Super Lig

Zondag 20 oktober 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Denizlispor het zondag 20 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Denizli Ataturk Stadium in Denizli.

Via de Denizlispor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Fenerbahçe (1-2)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Firat Aydinus geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door T. Cigerci, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Muriqi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Denizlispor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via O. Estupinan. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Denizlispor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Firat Aydinus, waardoor Fenerbahçe dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Denizlispor - Fenerbahçe
Goals
1
2
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
3
7
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
83
106
Gevaarlijke aanvallen
58
48
Passes
332
514
Overtredingen
13
12
Buitenspel
1
2
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Denizlispor - Fenerbahçe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor I. Sackey Denizlispor
39' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt T. Cigerci Fenerbahçe 0-1
46' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor I. Aissati Denizlispor
46' Wissel Denizlispor Wissel O. Sahan voor H. Sacko Denizlispor
62' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Muriqi met assist van E. Belozoglu Fenerbahçe 0-2
64' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Turuc voor E. Belozoglu Fenerbahçe
69' Wissel Denizlispor Wissel M. Akyuz voor I. Sackey Denizlispor
73' Doelpunt Denizlispor Doelpunt O. Estupinan met assist van I. Aissati Denizlispor 1-2
84' Wissel Fenerbahçe Wissel Jailson voor T. Cigerci Fenerbahçe
84' Wissel Denizlispor Wissel S. Sahinturk voor M. Barrow Denizlispor
93' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor G. Rodrigues Fenerbahçe
Opstellingen Denizlispor - Fenerbahçe
De opstellingen van Denizlispor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denizlispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mehmet Özdilek
Wissels Denizlispor
# Speler Pos.
25 Tolgahan Acar K
61 Zeki Yavru V
39 Kerem Can Akyüz V
15 Oğuz Yılmaz V
6 Marc Kibong Mbamba M
20 Recep Niyaz M
11 Sedat Şahintürk M
70 Olcay Şahan A
17 Mehmet Akyüz A
24 Burak Çalık A
Formatie 4-1-4-1
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Denizlispor - Fenerbahçe

Denizlispor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Denizlispor en Fenerbahçe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Denizlispor 0
Winst Fenerbahçe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denizlispor op een 14e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Denizlispor - Fenerbahçe Opstelling Denizlispor Opstelling Fenerbahçe Live Denizlispor - Fenerbahçe Live Denizlispor - Fenerbahçe kijken Denizlispor - Fenerbahçe kijken Live Denizlispor - Fenerbahçe stream Denizlispor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Denizlispor - Fenerbahçe Uitslag Denizlispor - Fenerbahçe Statistieken Denizlispor - Fenerbahçe Super Lig 2019/2020 Denizlispor - Fenerbahçe wedden Denizlispor - Fenerbahçe gokken Denizlispor - Fenerbahçe Unibet