Nabeschouwing Galatasaray - Alanyaspor (1-0) || Super Lig

Zaterdag 7 december 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Galatasaray het zaterdag 7 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium in İstanbul.

Via de Galatasaray - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Alanyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. Y. Belhanda maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Galatasaray vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Galatasaray.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Alanyaspor
Goals
1
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
121
121
Gevaarlijke aanvallen
71
91
Passes
473
315
Overtredingen
15
13
Buitenspel
5
2
Corners
6
13
Wissels
3
3
LIVE Galatasaray - Alanyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Penalty Galatasaray Penalty Y. Belhanda Galatasaray 1-0
22' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor M. Siopis Alanyaspor
32' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor J. Seri Galatasaray
51' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Welinton Alanyaspor
62' Wissel Alanyaspor Wissel S. Ucan voor C. Gulselam Alanyaspor
73' Wissel Alanyaspor Wissel O. Bulut voor J. Fernandes Alanyaspor
74' Wissel Galatasaray Wissel J. Durmaz voor O. Bayram Galatasaray
78' Wissel Galatasaray Wissel Falcao voor A. Buyuk Galatasaray
79' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor O. Bulut Alanyaspor
83' Wissel Galatasaray Wissel T. Antalyali voor J. Seri Galatasaray
88' Wissel Alanyaspor Wissel M. Cagiran voor M. Siopis Alanyaspor
90' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor J. Durmaz Galatasaray
90' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Karaca Alanyaspor
Opstellingen Galatasaray - Alanyaspor
De opstellingen van Galatasaray en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Alanyaspor

Galatasaray en Alanyaspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Galatasaray en Alanyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 0
Winst Alanyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 8e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Galatasaray - Alanyaspor Opstelling Galatasaray Opstelling Alanyaspor Live Galatasaray - Alanyaspor Live Galatasaray - Alanyaspor kijken Galatasaray - Alanyaspor kijken Live Galatasaray - Alanyaspor stream Galatasaray - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Alanyaspor Uitslag Galatasaray - Alanyaspor Statistieken Galatasaray - Alanyaspor Super Lig 2019/2020 Galatasaray - Alanyaspor wedden Galatasaray - Alanyaspor gokken Galatasaray - Alanyaspor Unibet