Nabeschouwing Galatasaray - Denizlispor (2-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 19 januari 2020 - 14:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Galatasaray het zondag 19 januari 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Denizlispor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Denizlispor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 2-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door E. Akbad, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Falcao op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Denizlispor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Ozkal. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Denizlispor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Galatasaray dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Galatasaray - Denizlispor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Marcao Galatasaray
26' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Akbad met assist van M. Saracchi Galatasaray 1-0
29' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Onazi Denizlispor
40' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor R. Murawski Denizlispor
57' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Falcao met assist van J. Seri Galatasaray 2-0
59' Wissel Denizlispor Wissel M. Ozkal voor M. Yumlu Denizlispor
64' Wissel Denizlispor Wissel S. Sahinturk voor O. Onazi Denizlispor
64' Doelpunt Denizlispor Doelpunt M. Ozkal Denizlispor 2-1
76' Wissel Galatasaray Wissel T. Antalyali voor E. Akbad Galatasaray
77' Wissel Denizlispor Wissel O. Estupinan voor O. Sahan Denizlispor
86' Wissel Galatasaray Wissel J. Sekidika voor O. Bayram Galatasaray
87' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor H. Rodallega Denizlispor
92' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor H. Sacko Denizlispor
94' Wissel Galatasaray Wissel A. Buyuk voor Falcao Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Denizlispor
Opstellingen Galatasaray - Denizlispor
De opstellingen van Galatasaray en Denizlispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Denizlispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Denizlispor

Galatasaray en Denizlispor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Denizlispor in de Super Lig vond plaats op 16 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Denizlispor. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Denizlispor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 7
Winst Denizlispor 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 7e positie staat, terwijl we Denizlispor terugvinden op de 11e plaats.