Nabeschouwing Gençlerbirliği - Galatasaray (0-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Gençlerbirliği het zaterdag 5 oktober 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Galatasaray (0-0)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Gençlerbirliği en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Oguz van Gençlerbirliği. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 86e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Galatasaray, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Gençlerbirliği, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Halil Umut Meler voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Gençlerbirliği - Galatasaray 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor R. Donk Galatasaray
10' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. A. Ozdemir voor Baiano Fabricio Gençlerbirliği
29' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
51' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Flavio Gençlerbirliği
52' Wissel Galatasaray Wissel J. Durmaz voor S. Feghouli Galatasaray
56' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor P. Polomat Gençlerbirliği
66' Wissel Galatasaray Wissel A. Buyuk voor S. Inan Galatasaray
70' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Oguz Gençlerbirliği
71' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor G. Sio Gençlerbirliği
78' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. Stancu voor R. Berisbek Gençlerbirliği
81' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor J. Durmaz Galatasaray
81' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Z. Toure Gençlerbirliği
86' Wissel Galatasaray Wissel E. Mor voor F. Andone Galatasaray
86' Tweede gele kaart Gençlerbirliği Tweede gele kaart voor A. Oguz Gençlerbirliği
87' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Yilmaz voor F. Ayite Gençlerbirliği
91' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
94' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor B. A. Ozdemir Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Galatasaray
Opstellingen Gençlerbirliği - Galatasaray
De opstellingen van Gençlerbirliği en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gençlerbirliği gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Galatasaray

Gençlerbirliği en Galatasaray treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 9 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gençlerbirliği. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 17 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gençlerbirliği 4
Winst Galatasaray 17
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gençlerbirliği op een 18e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 9e plaats.