Nabeschouwing Gençlerbirliği - Göztepe (3-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Gençlerbirliği het zaterdag 14 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Göztepe (3-1)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door B. Stancu, waarmee Gençlerbirliği met 1-0 de leiding nam. Göztepe kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Wallace, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette G. Sio zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gençlerbirliği de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Gençlerbirliği vergroot nadat B. Stancu de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gençlerbirliği.

LIVE Gençlerbirliği - Göztepe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van M. Seuntjens Gençlerbirliği 1-0
34' Doelpunt Göztepe Doelpunt Wallace met assist van S. Gurler Göztepe 1-1
36' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt G. Sio Gençlerbirliği 2-1
53' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor B. Stancu Gençlerbirliği
54' Wissel Göztepe Wissel M. Mossoro voor C. Borges Göztepe
54' Wissel Göztepe Wissel D. Kadah voor C. Jerome Göztepe
62' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. A. Ozdemir voor D. Candeias Gençlerbirliği
64' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor M. Seuntjens Gençlerbirliği
67' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu Gençlerbirliği 3-1
78' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor B. Emir Göztepe
78' Wissel Göztepe Wissel E. Derdiyok voor H. Akbunar Göztepe
79' Wissel Gençlerbirliği Wissel N. Ciftci voor M. Seuntjens Gençlerbirliği
86' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Yilmaz voor G. Sio Gençlerbirliği
94' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Baiano Fabricio Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Göztepe
Opstellingen Gençlerbirliği - Göztepe

Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Göztepe

Gençlerbirliği en Göztepe treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 19 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gençlerbirliği. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gençlerbirliği als Göztepe wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Gençlerbirliği 1
Winst Göztepe 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gençlerbirliği op een 13e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 9e plaats.