Nabeschouwing Göztepe - Denizlispor (0-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Göztepe het zaterdag 31 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Denizlispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Denizlispor (0-0)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Göztepe en Denizlispor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor T. Lopes van Denizlispor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 73e minuut het veld moest verlaten. Göztepe kreeg via S. Aydogdu in de 74e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Suat Arslanboğa de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Qua balbezit waren Göztepe en Denizlispor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Suat Arslanboğa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Göztepe - Denizlispor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Z. Bergdich Denizlispor
19' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Titi Göztepe
38' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor T. Lopes Denizlispor
63' Wissel Göztepe Wissel A. Castro voor Wallace Göztepe
66' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Castro Göztepe
72' Wissel Denizlispor Wissel H. Sacko voor M. Barrow Denizlispor
73' Tweede gele kaart Denizlispor Tweede gele kaart voor T. Lopes Denizlispor
74' Penalty gemist Göztepe Penalty gemist S. Aydogdu Göztepe
80' Wissel Göztepe Wissel D. Kadah voor S. Gurler Göztepe
85' Wissel Göztepe Wissel Y. Oztekin voor H. Akbunar Göztepe
85' Wissel Denizlispor Wissel M. Yumlu voor R. Niyaz Denizlispor
88' Wissel Denizlispor Wissel M. Akyuz voor I. Aissati Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Denizlispor
Opstellingen Göztepe - Denizlispor
De opstellingen van Göztepe en Denizlispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Denizlispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - Denizlispor

Göztepe en Denizlispor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Göztepe en Denizlispor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Göztepe 0
Winst Denizlispor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 18e positie staat, terwijl we Denizlispor terugvinden op de 3e plaats.