Nabeschouwing Göztepe - Fenerbahçe (2-2) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Göztepe het zaterdag 30 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Fenerbahçe (2-2)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Göztepe en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Castro, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Aziz, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Göztepe vervolgens op 2-1. Het was A. Ozturk die vanaf 11 meter wist te scoren in de 63e minuut.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Rodrigues de 2-2 maakte voor Fenerbahçe. In de 91e minuut moest Fenerbahçe verder met een man minder, nadat Luiz Gustavo een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Göztepe - Fenerbahçe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Castro Göztepe 1-0
44' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Aziz met assist van E. Belozoglu Fenerbahçe 1-1
50' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belozoglu Fenerbahçe
57' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
61' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Dirar Fenerbahçe
61' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Bayindir Fenerbahçe
63' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor D. Turuc Fenerbahçe
63' Penalty Göztepe Penalty A. Ozturk Göztepe 2-1
64' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Muriqi voor M. Jorgensen Fenerbahçe
68' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt G. Rodrigues met assist van V. Muriqi Fenerbahçe 2-2
73' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor L. Gassama Göztepe
75' Wissel Fenerbahçe Wissel Jailson voor E. Belozoglu Fenerbahçe
76' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
80' Wissel Göztepe Wissel M. Mossoro voor S. Napoleoni Göztepe
82' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Kadioglu voor D. Turuc Fenerbahçe
89' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Jailson Fenerbahçe
90' Wissel Göztepe Wissel D. Kadah voor C. Jerome Göztepe
91' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
98' Wissel Göztepe Wissel Y. Oztekin voor S. Gurler Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Fenerbahçe
Opstellingen Göztepe - Fenerbahçe
De opstellingen van Göztepe en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Göztepe - Fenerbahçe

Göztepe en Fenerbahçe treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 1 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 2 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Göztepe. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Göztepe 1
Winst Fenerbahçe 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 9e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 4e plaats.