Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü (0-1) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 30 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kasımpaşa het vrijdag 30 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü.

Via de Kasımpaşa - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü (0-1)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ankaragücü. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door I. Parlak, waarmee Ankaragücü met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ankaragücü.

LIVE Kasımpaşa - Ankaragücü 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt I. Parlak met assist van S. Kitsiou Ankaragücü 0-1
39' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. Karabulut Ankaragücü
41' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor K. Hafez Kasımpaşa
48' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor I. Parlak Ankaragücü
46' Wissel Kasımpaşa Wissel R. Quaresma voor Y. Erdogan Kasımpaşa
64' Wissel Ankaragücü Wissel Z. Sadaev voor A. Karabulut Ankaragücü
68' Wissel Kasımpaşa Wissel I. Depe voor M. Pektemek Kasımpaşa
72' Wissel Ankaragücü Wissel R. Faty voor S. Agcay Ankaragücü
75' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Heintz voor A. Khalili Kasımpaşa
77' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Pinto Ankaragücü
83' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor R. Faty Ankaragücü
86' Wissel Ankaragücü Wissel Y. Ayhan voor W. Moke Ankaragücü
93' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Z. Sadaev Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Ankaragücü
Opstellingen Kasımpaşa - Ankaragücü
De opstellingen van Kasımpaşa en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü

Kasımpaşa en Ankaragücü treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 11 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ankaragücü. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Kasımpaşa favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Ankaragücü slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 3
Winst Ankaragücü 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 15e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 11e plaats.