Nabeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray (0-3) || Super Lig 2019/2020

Zondag 9 februari 2020 - 17:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kasımpaşa het zondag 9 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray (0-3)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Y. Meriah zette Galatasaray op een 0-1 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 22e minuut voor dat Galatasaray via A. Buyuk op 0-2 kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Galatasaray, waarmee A. Buyuk zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Galatasaray gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mete Kalkavan, waardoor Galatasaray dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kasımpaşa - Galatasaray 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Wissel Galatasaray Wissel M. Linnes voor M. Saracchi Galatasaray
7' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt Y. Meriah Galatasaray 0-1
21' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor F. Hadergjonaj Kasımpaşa
22' Penalty Galatasaray Penalty A. Buyuk Galatasaray 0-2
41' Doelpunt Galatasaray Doelpunt A. Buyuk met assist van Mariano Galatasaray 0-3
59' Wissel Kasımpaşa Wissel I. Depe voor R. Quaresma Kasımpaşa
61' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Brecka Kasımpaşa
65' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Koc voor D. Ndongala Kasımpaşa
65' Wissel Galatasaray Wissel H. Onyekuru voor E. Akbaba Galatasaray
80' Wissel Galatasaray Wissel S. Inan voor J. Seri Galatasaray
81' Wissel Kasımpaşa Wissel G. Gohou voor T. Serbest Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Galatasaray
Opstellingen Kasımpaşa - Galatasaray
De opstellingen van Kasımpaşa en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray

Kasımpaşa en Galatasaray treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 13 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 14 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Kasımpaşa. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 5
Winst Galatasaray 14
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 17e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 6e plaats.