Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (5-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 8 maart 2020 - 11:30 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Kasımpaşa het zondag 8 maart 2020 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (5-1)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 5-1 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. Koita, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. Kasımpaşa vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Sarlija op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Kasımpaşa, waarmee D. Ndongala zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 59 minuten deed B. Mensah iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Kayserispor werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 83e minuut nadat A. Kara namens Kasımpaşa de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Kasımpaşa speler Y. Erdogan, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hüseyin Göçek bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Kasımpaşa.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Kayserispor
Goals
5
1
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
88
97
Gevaarlijke aanvallen
55
81
Passes
355
521
Overtredingen
19
16
Buitenspel
0
3
Corners
2
3
Wissels
3
2
LIVE Kasımpaşa - Kayserispor 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt B. Koita met assist van O. Haddadi Kasımpaşa 1-0
11' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Z. Sarlija Kasımpaşa 2-0
30' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt D. Ndongala met assist van B. Koita Kasımpaşa 3-0
40' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Kara Kasımpaşa
59' Doelpunt Kayserispor Doelpunt B. Mensah met assist van M. Mesanovic Kayserispor 3-1
62' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Tirpan Kasımpaşa
67' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Serbest voor M. Thiam Kasımpaşa
70' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
71' Wissel Kayserispor Wissel M. Situm voor A. Kravets Kayserispor
74' Wissel Kasımpaşa Wissel Y. Erdogan voor D. Ndongala Kasımpaşa
83' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt A. Kara met assist van O. Haddadi Kasımpaşa 4-1
85' Wissel Kasımpaşa Wissel G. Gohou voor B. Koita Kasımpaşa
85' Wissel Kayserispor Wissel A. Aktas voor B. Dja Djedje Kayserispor
87' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Y. Erdogan met assist van R. Kose Kasımpaşa 5-1
90' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Mensah Kayserispor
91' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Y. Meriah Kasımpaşa
91' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor C. Sapunaru Kayserispor
92' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Aktas Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Kayserispor
Opstellingen Kasımpaşa - Kayserispor
De opstellingen van Kasımpaşa en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Omer Faruk Mahir
Wissels Kayserispor
# Speler Pos.
95 İsmail Çipe K
24 Mert Kula V
44 Oğuzhan Çapar V
32 Karahan Yasir Subaşı V
70 Enver Cenk Şahin M
38 Ben Rienstra M
8 Hasan Hüseyin Acar M
20 Aksel Aktas M
14 Emre Demir A
92 Mario Šitum A
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor

Kasımpaşa en Kayserispor treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 9 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kasımpaşa. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 3
Winst Kayserispor 9
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 16e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kasımpaşa - Kayserispor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Kayserispor Live Kasımpaşa - Kayserispor Live Kasımpaşa - Kayserispor kijken Kasımpaşa - Kayserispor kijken Live Kasımpaşa - Kayserispor stream Kasımpaşa - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor Uitslag Kasımpaşa - Kayserispor Statistieken Kasımpaşa - Kayserispor Super Lig 2019/2020 Kasımpaşa - Kayserispor wedden Kasımpaşa - Kayserispor gokken Kasımpaşa - Kayserispor Unibet