Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (0-1) || Super Lig

Zaterdag 17 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Super Lig neemt Kayserispor het zaterdag 17 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Stadium in Kayseri.

Via de Kayserispor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu geëindigd in een 0-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door P. Cisse, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Alanyaspor dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu, waardoor Alanyaspor de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Alanyaspor
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
90
96
Gevaarlijke aanvallen
56
87
Passes
391
412
Overtredingen
13
10
Buitenspel
3
0
Corners
6
9
Wissels
3
3
LIVE Kayserispor - Alanyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Wissel Kayserispor Wissel Z. Alkurt voor A. Celebi Kayserispor
19' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Turan Kayserispor
69' Wissel Alanyaspor Wissel Djalma voor J. Fernandes Alanyaspor
77' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Abdennour Kayserispor
78' Wissel Kayserispor Wissel B. Basacikoglu voor Z. Alkurt Kayserispor
78' Wissel Alanyaspor Wissel S. Ucan voor C. Gulselam Alanyaspor
80' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Pedro Henrique Kayserispor
86' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cisse Alanyaspor 0-1
87' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor P. Cisse Alanyaspor
89' Wissel Kayserispor Wissel E. Demir voor B. Rienstra Kayserispor
94' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Mensah Kayserispor
96' Wissel Alanyaspor Wissel Y. Bammou voor E. Karaca Alanyaspor
Opstellingen Kayserispor - Alanyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Hikmet Karaman
Voorbeschouwing Kayserispor - Alanyaspor

Kayserispor en Alanyaspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Alanyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Alanyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kayserispor - Alanyaspor Opstelling Kayserispor Opstelling Alanyaspor Live Kayserispor - Alanyaspor Live Kayserispor - Alanyaspor kijken Kayserispor - Alanyaspor kijken Live Kayserispor - Alanyaspor stream Kayserispor - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor Uitslag Kayserispor - Alanyaspor Statistieken Kayserispor - Alanyaspor Super Lig 2019/2020 Kayserispor - Alanyaspor wedden Kayserispor - Alanyaspor gokken Kayserispor - Alanyaspor Unibet