Nabeschouwing Kayserispor - Yeni Malatyaspor (2-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 15 maart 2020 - 11:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kayserispor het zondag 15 maart 2020 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Yeni Malatyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Mesanovic, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Kayserispor vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pedro Henrique op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 48e minuut was de ideale kans voor Kayserispor om te scoren. B. Mensah was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 70e minuut was het Yeni Malatyaspor dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van V. Kjartansson, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Şansalan, waardoor Kayserispor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kayserispor - Yeni Malatyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Mesanovic met assist van B. Mensah Kayserispor 1-0
42' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Pedro Henrique met assist van B. Mensah Kayserispor 2-0
48' Penalty gemist Kayserispor Penalty gemist B. Mensah Kayserispor
48' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. R. Mina Meza Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel V. Kjartansson voor S. Aytac Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Hafez voor U. Bulut Yeni Malatyaspor
50' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Z. Kvrzic Kayserispor
66' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Walter voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
70' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt V. Kjartansson met assist van K. Hafez Yeni Malatyaspor 2-1
71' Wissel Kayserispor Wissel K. Y. Subasi voor E. Tasdemir Kayserispor
72' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Pedro Henrique Kayserispor
78' Wissel Kayserispor Wissel B. Rienstra voor B. Dja Djedje Kayserispor
81' Wissel Kayserispor Wissel M. Situm voor Pedro Henrique Kayserispor
91' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Kayserispor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.