Nabeschouwing Konyaspor - Fenerbahçe (1-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 14 maart 2020 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Konyaspor het zaterdag 14 maart 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Fenerbahçe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 1-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door R. Bajic, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. In de 67e minuut kreeg N. Skubic van Konyaspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Konyaspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 76e minuut kreeg O. Sahiner van Konyaspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Konyaspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Konyaspor.

LIVE Konyaspor - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Ay Konyaspor
31' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor U. Demirok Konyaspor
39' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
41' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Bajic Konyaspor 1-0
46' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Turuc voor M. Ekici Fenerbahçe
47' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
55' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor O. Sahiner Konyaspor
64' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Erdinc voor E. Belozoglu Fenerbahçe
67' Tweede gele kaart Konyaspor Tweede gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
76' Tweede gele kaart Konyaspor Tweede gele kaart voor O. Sahiner Konyaspor
78' Wissel Konyaspor Wissel A. Turan voor R. Bajic Konyaspor
81' Wissel Konyaspor Wissel A. Uludag voor D. Milosevic Konyaspor
83' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Kadioglu voor T. Cigerci Fenerbahçe
84' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor G. Rodrigues Fenerbahçe
87' Wissel Konyaspor Wissel M. Jevtovic voor L. Shengelia Konyaspor
88' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor E. Taskiran Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Konyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Konyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Konyaspor - Fenerbahçe

Konyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 26 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 17 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Konyaspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 3
Winst Fenerbahçe 17
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 7e plaats.