Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas (0-1) || Super Lig 2019/2020

Maandag 13 juli 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Yeni Malatyaspor het maandag 13 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas (0-1)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 0-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 51 minuten. C. Erkin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beşiktaş vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Besiktas uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Yeni Malatyaspor - Besiktas 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalcin voor J. Lens Beşiktaş
51' Penalty Beşiktaş Penalty C. Erkin Beşiktaş 0-1
58' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel V. Kjartansson voor R. Yalcin Yeni Malatyaspor
58' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Walter voor M. Donald Yeni Malatyaspor
73' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor A. Acquah Yeni Malatyaspor
79' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Fofana voor U. Bulut Yeni Malatyaspor
79' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Y. Ndayishimiye voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
81' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. NKoudou Beşiktaş
84' Wissel Beşiktaş Wissel K. Kayra Yilmaz voor G. NKoudou Beşiktaş
86' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Ruiz Beşiktaş
92' Wissel Beşiktaş Wissel E. Roco voor A. Diaby Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Besiktas
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Besiktas
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Hasan Özer
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas

Yeni Malatyaspor en Besiktas treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 15 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 3 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 1
Winst Besiktas 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 15e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 4e plaats.