Nabeschouwing Galatasaray - Yeni Malatyaspor (3-1) || Super Lig 2020/2021

Zaterdag 15 mei 2021 - 19:30 uur

In de Super Lig 2020/2021 neemt Galatasaray het zaterdag 15 mei 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Yeni Malatyaspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 3-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Buyuk, waarmee Yeni Malatyaspor met 0-1 de leiding nam. Galatasaray kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Dervisoglu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette R. Babel zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Galatasaray de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Galatasaray vergroot nadat O. Caglayan de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Yeni Malatyaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Buyuk met assist van I. Chebake Yeni Malatyaspor 0-1
46' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor A. Turan Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel S. Ozbayrakli voor D. Yedlin Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel K. Akturkoglu voor E. Akbaba Galatasaray
53' Doelpunt Galatasaray Doelpunt I. Dervisoglu met assist van K. Akturkoglu Galatasaray 1-1
60' Doelpunt Galatasaray Doelpunt R. Babel met assist van S. Ozbayrakli Galatasaray 2-1
67' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
67' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Acquah voor S. Mallan Yeni Malatyaspor
74' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor M. Saracchi Galatasaray
74' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Eskihellac voor M. Fofana Yeni Malatyaspor
76' Wissel Galatasaray Wissel O. Caglayan voor T. Antalyali Galatasaray
91' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
92' Doelpunt Galatasaray Doelpunt O. Caglayan Galatasaray 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Galatasaray - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Galatasaray en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.