Nabeschouwing Kayserispor - Gazişehir Gaziantep (0-0) || Super Lig 2020/2021

Zaterdag 8 mei 2021 - 19:30 uur

In de Super Lig 2020/2021 neemt Kayserispor het zaterdag 8 mei 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Gazişehir Gaziantep (0-0)

De Super Lig 2020/2021 wedstrijd tussen Kayserispor en Gazişehir Gaziantep geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Kayserispor en Gazişehir Gaziantep gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Kayserispor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ümit Öztürk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Kayserispor - Gazişehir Gaziantep 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor N. Paz Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel K. Luckassen voor Z. Kvrzic Kayserispor
46' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Olkowski Gaziantep F.K.
53' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Roderick Gaziantep F.K.
67' Wissel Gaziantep F.K. Wissel G. Vural voor Junior Morais Gaziantep F.K.
68' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Demir voor N. Dicko Gaziantep F.K.
74' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor J. Attamah Kayserispor
77' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Mirallas voor A. Maxim Gaziantep F.K.
77' Wissel Gaziantep F.K. Wissel F. Soyalp voor O. Rashid Gaziantep F.K.
79' Wissel Kayserispor Wissel D. Alibec voor D. Avramovski Kayserispor
79' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor A. Lennon Kayserispor
91' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Z. Kozulj voor Jefferson Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Kayserispor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Kayserispor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Gazişehir Gaziantep

Kayserispor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 40e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 16 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Gazişehir Gaziantep favoriet. 2 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kayserispor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 0
Winst Gazişehir Gaziantep 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 17e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 8e plaats.