In de Super Lig neemt Adana Demirspor het zondag 22 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Adana Demirspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Adana Demirspor Gelijk Winst Göztepe
1.4x inzet 5x inzet 6.4x inzet
LIVE Adana Demirspor - Göztepe 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Adana Demirspor - Göztepe volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 7 uur, 32 minuten en 29 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Göztepe
Opstellingen Adana Demirspor - Göztepe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Adana Demirspor - Göztepe

Adana Demirspor en Göztepe treffen elkaar in de 38e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adem Cinek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adana Demirspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 26 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Adana Demirspor 0
Winst Göztepe 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 9e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 19e plaats.

Tags
Adana Demirspor - Göztepe Opstelling Adana Demirspor Opstelling Göztepe Live Adana Demirspor - Göztepe Live Adana Demirspor - Göztepe kijken Adana Demirspor - Göztepe kijken Live Adana Demirspor - Göztepe stream Adana Demirspor - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Adana Demirspor - Göztepe Uitslag Adana Demirspor - Göztepe Statistieken Adana Demirspor - Göztepe Super Lig 2021/2022 Adana Demirspor - Göztepe wedden Adana Demirspor - Göztepe gokken Adana Demirspor - Göztepe Unibet