Nabeschouwing Alanyaspor - Kayserispor (6-3) || Super Lig 2021/2022

Maandag 18 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Alanyaspor het maandag 18 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Kayserispor (6-3)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 6-3 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door O. Bulut, waarmee Kayserispor met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Karaca, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 15e minuut zette M. Gavranovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kayserispor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 22 minuten was het M. Hosseini die de bal in eigen doel werkte, waardoor Alanyaspor op 2-2 kwam te staan. Alanyaspor leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 45 minuten op voorsprong na een goal van Davidson: 3-2. In de 55e minuut was het U. Gunes van Alanyaspor wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Alanyaspor viel in de 77e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van F. Diedhiou. In de 79e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Davidson van Alanyaspor die daarmee tekende voor de 6-2. In de 88e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Kayserispor had M. Pektemek het laatste woord door de 6-3 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ümit Öztürk bij een 6-3 eindstand in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Alanyaspor - Kayserispor 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Kayserispor Doelpunt O. Bulut met assist van M. Gavranovic Kayserispor 0-1
14' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Karaca Alanyaspor 1-1
15' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranovic met assist van M. Thiam Kayserispor 1-2
22' Eigen doelpunt Alanyaspor Eigen doelpunt M. Hosseini Alanyaspor 2-2
32' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Awaziem Alanyaspor
36' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Diedhiou Alanyaspor
36' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor U. Gunes Alanyaspor
45' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Davidson met assist van E. Karaca Alanyaspor 3-2
50' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor K. Y. Subasi Kayserispor
52' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor I. Akdag Kayserispor
55' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt U. Gunes Alanyaspor 4-2
61' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mane voor L. Carole Kayserispor
62' Wissel Kayserispor Wissel M. Pektemek voor J. Attamah Kayserispor
77' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt F. Diedhiou met assist van E. Akbaba Alanyaspor 5-2
79' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Davidson met assist van E. Karaca Alanyaspor 6-2
81' Wissel Alanyaspor Wissel E. Bekiroglu voor F. Diedhiou Alanyaspor
81' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor Davidson Alanyaspor
85' Wissel Kayserispor Wissel G. Campanharo voor I. Akdag Kayserispor
85' Wissel Alanyaspor Wissel J. Novais voor F. Aksoy Alanyaspor
85' Wissel Kayserispor Wissel O. Kemen voor E. Bassan Kayserispor
86' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor E. Akbaba Alanyaspor
88' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Pektemek met assist van M. Gavranovic Kayserispor 6-3
88' Wissel Alanyaspor Wissel L. Fer voor U. Gunes Alanyaspor
88' Wissel Kayserispor Wissel I. Parlak voor M. Gavranovic Kayserispor
89' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Kayserispor
Opstellingen Alanyaspor - Kayserispor
De opstellingen van Alanyaspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alanyaspor - Kayserispor

Alanyaspor en Kayserispor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 3 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Alanyaspor favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 6
Winst Kayserispor 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 9e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 11e plaats.