Nabeschouwing Altay - Alanyaspor (0-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 16 januari 2022 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Altay het zondag 16 januari 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor.

Via de Altay - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altay - Alanyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Altay en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door E. Akbaba, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Aydin op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Alanyaspor.

LIVE Altay - Alanyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altay - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Altay Gele kaart voor M. Naderi Altay
26' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van W. Eduardo Alanyaspor 0-1
46' Wissel Altay Wissel M. Rodriguez voor M. Naderi Altay
61' Gele kaart Altay Gele kaart voor M. Lis Altay
62' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Altay
64' Gele kaart Altay Gele kaart voor Thaciano Altay
70' Wissel Alanyaspor Wissel T. Bingol voor C. Borja Alanyaspor
70' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor W. Eduardo Alanyaspor
71' Wissel Altay Wissel D. Kadah voor D. K. Bamba Altay
71' Wissel Altay Wissel I. Ozturk voor I. Thiam Khaly Altay
76' Wissel Altay Wissel M. Paixao voor C. Gulselam Altay
77' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor Davidson Alanyaspor
77' Gele kaart Altay Gele kaart voor M. Paixao Altay
81' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt O. Aydin met assist van T. Bingol Alanyaspor 0-2
86' Wissel Alanyaspor Wissel M. Mevlja voor F. Bayir Alanyaspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel N. Milunovic voor E. Karaca Alanyaspor
89' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor N. Milunovic Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Alanyaspor
Opstellingen Altay - Alanyaspor
De opstellingen van Altay en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Altay gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Altay - Alanyaspor

Altay en Alanyaspor treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Altay en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Altay. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Altay favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Altay 1
Winst Alanyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Altay op een 18e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 11e plaats.