In de Super Lig neemt Altay het vrijdag 24 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Altay - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altay - Besiktas (2-1)

Het Super Lig duel tussen Altay en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 2-1 overwinning voor Altay. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door G. Yalcin, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Altay kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Kappel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette D. K. Bamba zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Altay de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fırat Aydınus, waardoor Altay dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Altay - Besiktas
Goals
2
1
Balbezit
47%
53%
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
4
9
Aanvallen
112
87
Gevaarlijke aanvallen
80
63
Passes
413
483
Overtredingen
11
9
Buitenspel
2
2
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Altay - Besiktas 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altay - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Karaman Afgekeurd doelpunt vanwege hands K. Karaman Beşiktaş
32' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalcin voor M. Pjanic Beşiktaş
46' Wissel Altay Wissel I. Ozturk voor M. Naderi Altay
47' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalcin Beşiktaş 0-1
57' Doelpunt Altay Doelpunt L. Kappel met assist van D. K. Bamba Altay 1-1
71' Wissel Altay Wissel M. Paixao voor E. Celenk Altay
72' Wissel Altay Wissel C. Pinares voor S. Aka Altay
76' Wissel Beşiktaş Wissel C. Bozdogan voor O. Ozyakup Beşiktaş
76' Wissel Beşiktaş Wissel U. Meras voor G. Tore Beşiktaş
88' Doelpunt Altay Doelpunt D. K. Bamba met assist van L. Kappel Altay 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Besiktas
Opstellingen Altay - Besiktas
De opstellingen van Altay en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Altay gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Wissels Besiktas
# Speler Pos.
30 Ersin Destanoğlu K
77 Cengiz Umut Meraş V
72 Emirhan Delibaş M
62 Berkay Vardar M
12 Can Bozdogan M
73 Koray Yağcı A
50 Güven Yalçın A
Voorbeschouwing Altay - Besiktas

Altay en Besiktas treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Altay en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Altay 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Altay op een 5e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Altay - Besiktas Opstelling Altay Opstelling Besiktas Live Altay - Besiktas Live Altay - Besiktas kijken Altay - Besiktas kijken Live Altay - Besiktas stream Altay - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Altay - Besiktas Uitslag Altay - Besiktas Statistieken Altay - Besiktas Super Lig 2021/2022 Altay - Besiktas wedden Altay - Besiktas gokken Altay - Besiktas Unibet