Nabeschouwing Altay - Fenerbahçe (0-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Altay het zondag 29 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Altay - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altay - Fenerbahçe (0-2)

Het Super Lig duel tussen Altay en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 0-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door F. Kadioglu, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Valencia op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe.

LIVE Altay - Fenerbahçe 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altay - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt F. Kadioglu met assist van N. Sangare Fenerbahçe 0-1
55' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van F. Kadioglu Fenerbahçe 0-2
58' Wissel Altay Wissel S. Aka voor C. Pinares Altay
58' Wissel Altay Wissel M. Rodriguez voor L. Kappel Altay
58' Wissel Altay Wissel A. Y. Rayan voor D. K. Bamba Altay
63' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Samatta voor E. Valencia Fenerbahçe
67' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Aziz voor Kim Min-Jae Fenerbahçe
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor F. Kadioglu Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Yandas voor M. Gumuskaya Fenerbahçe
84' Wissel Altay Wissel E. Erdogan voor C. Karayel Altay
89' Wissel Altay Wissel M. Paixao voor A. Poko Altay
Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Fenerbahçe
Opstellingen Altay - Fenerbahçe
De opstellingen van Altay en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Altay gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Voorbeschouwing Altay - Fenerbahçe

Altay en Fenerbahçe treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Altay en Fenerbahçe elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Altay 0
Winst Fenerbahçe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Altay op een 4e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 6e plaats.