Nabeschouwing Antalyaspor - Alanyaspor (3-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Antalyaspor het zaterdag 27 november 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Alanyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door B. Balci, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. In de 65e minuut kreeg T. Bingol van Alanyaspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Alanyaspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Antalyaspor via een goal van P. Mukairu in de 68e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 90e minuut volgde een derde treffer van Antalyaspor, waarmee S. Floranus zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Şansalan, waardoor Antalyaspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antalyaspor - Alanyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Awaziem Alanyaspor
40' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt B. Balci met assist van A. Poli Antalyaspor 1-0
46' Wissel Alanyaspor Wissel C. Borja voor Juanfran Alanyaspor
51' VAR: Afgekeurd doelpunt P. Mukairu Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel P. Mukairu Antalyaspor
54' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Amilton Antalyaspor
57' Wissel Alanyaspor Wissel E. Karaca voor D. Candeias Alanyaspor
57' Wissel Alanyaspor Wissel W. Eduardo voor E. Bekiroglu Alanyaspor
59' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor T. Bingol Alanyaspor
65' Tweede gele kaart Alanyaspor Tweede gele kaart voor T. Bingol Alanyaspor
68' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt P. Mukairu met assist van B. Balci Antalyaspor 2-0
71' Wissel Alanyaspor Wissel F. Diedhiou voor K. Babacar Alanyaspor
71' Wissel Alanyaspor Wissel A. Ildiz voor Davidson Alanyaspor
71' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ozmert voor A. Poli Antalyaspor
84' Wissel Antalyaspor Wissel B. Ozturk voor F. Kudryashov Antalyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel S. Floranus voor Fredy Antalyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel D. Milosevic voor Amilton Antalyaspor
90' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Floranus met assist van G. Vural Antalyaspor 3-0
91' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor P. Mukairu Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Alanyaspor
Opstellingen Antalyaspor - Alanyaspor
De opstellingen van Antalyaspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Alfons Groenendijk
Voorbeschouwing Antalyaspor - Alanyaspor

Antalyaspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Antalyaspor favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 5
Winst Alanyaspor 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 13e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 4e plaats.