Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Besiktas (0-0) || Super Lig

Dinsdag 18 januari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Fatih Karagümrük het dinsdag 18 januari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Fatih Karagümrük Gelijk Winst Besiktas
3.1x inzet 3.4x inzet 2.18x inzet
LIVE Fatih Karagümrük - Besiktas 0-0

Vanaf dinsdag 18 januari 2022 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Besiktas volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 22 uur, 4 minuten en 19 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Besiktas
Opstellingen Fatih Karagümrük - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Besiktas

Fatih Karagümrük en Besiktas treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fatih Karagümrük en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 2 keer wist de ploeg van Fatih Karagümrük te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Fatih Karagümrük. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 1
Winst Besiktas 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fatih Karagümrük op een 11e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Fatih Karagümrük - Besiktas Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Besiktas Live Fatih Karagümrük - Besiktas Live Fatih Karagümrük - Besiktas kijken Fatih Karagümrük - Besiktas kijken Live Fatih Karagümrük - Besiktas stream Fatih Karagümrük - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Besiktas Uitslag Fatih Karagümrük - Besiktas Statistieken Fatih Karagümrük - Besiktas Super Lig 2021/2022 Fatih Karagümrük - Besiktas wedden Fatih Karagümrük - Besiktas gokken Fatih Karagümrük - Besiktas Unibet