Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Fenerbahçe (1-1) || Super Lig 2021/2022

Woensdag 22 december 2021 - 18:00 uur



In de Super Lig 2021/2022 neemt Fatih Karagümrük het woensdag 22 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Fenerbahçe (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Fatih Karagümrük en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door A. Pesic, waarmee Fatih Karagümrük met 1-0 de leiding nam. In de 37e minuut moest B. Bekaroglu van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Erkan Özdamar een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Fatih Karagümrük verder met een speler minder. In de 38e minuut moest Fatih Karagümrük verder met een man minder nadat C. Erkin een rode kaart had gekregen.

M. Ozil zette Fenerbahçe even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter Erkan Özdamar toegekende penalty wist te benutten.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Fatih Karagümrük - Fenerbahçe
Goals
1
1
Balbezit
28%
72%
Rode kaarten
2
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
2
26
Schoten op doel
2
15
Aanvallen
65
107
Gevaarlijke aanvallen
21
97
Passes
291
713
Overtredingen
6
12
Buitenspel
0
3
Corners
0
5
Wissels
5
3
LIVE Fatih Karagümrük - Fenerbahçe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Pesic met assist van A. Musa Fatih Karagümrük 1-0
37' Rode kaart Fatih Karagümrük Rode kaart voor B. Bekaroglu Fatih Karagümrük
38' Rode kaart Fatih Karagümrük Rode kaart voor C. Erkin Fatih Karagümrük
40' Penalty Fenerbahçe Penalty M. Ozil Fenerbahçe 1-1
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Balkovec voor Y. Karamoh Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel D. Luckassen voor A. Bertolacci Fatih Karagümrük
61' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Durmaz voor A. Pesic Fatih Karagümrük
63' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor D. Pelkas Fenerbahçe
67' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor A. Ugur Fatih Karagümrük
72' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor I. Kahveci Fenerbahçe
74' Wissel Fatih Karagümrük Wissel E. Oztumer voor A. Ugur Fatih Karagümrük
78' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor J. Sosa Fenerbahçe
82' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Salibur voor A. Musa Fatih Karagümrük
87' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Rossi voor I. Kahveci Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Fenerbahçe
Opstellingen Fatih Karagümrük - Fenerbahçe
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Felipe Sánchez Mateos
Wissels Fatih Karagümrük
# Speler Pos.
21 Utku Yuvakuran K
29 Jure Balkovec V
25 Derrick Luckassen V
30 Salih Dursun V
10 Jimmy Durmaz M
14 Efe Tatlı M
8 Erhun Aksel Öztümer M
9 Emre Mor M
93 Yannis Salibur A
16 Fabio Borini A
Formatie 4-2-3-1
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Fenerbahçe

Fatih Karagümrük en Fenerbahçe treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fatih Karagümrük en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 2 keer wist de ploeg van Fatih Karagümrük te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fatih Karagümrük. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 0
Winst Fenerbahçe 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fatih Karagümrük op een 10e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Fenerbahçe Live Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Live Fatih Karagümrük - Fenerbahçe kijken Fatih Karagümrük - Fenerbahçe kijken Live Fatih Karagümrük - Fenerbahçe stream Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Uitslag Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Statistieken Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Super Lig 2021/2022 Fatih Karagümrük - Fenerbahçe wedden Fatih Karagümrük - Fenerbahçe gokken Fatih Karagümrük - Fenerbahçe Unibet