Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Sivasspor (1-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Fatih Karagümrük het zondag 20 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Sivasspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Mert Güzenge geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 68 minuten. F. Borini maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fatih Karagümrük vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Fatih Karagümrük uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Fatih Karagümrük - Sivasspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Cofie Sivasspor
56' Wissel Sivasspor Wissel H. Arslan voor J. Felix Sivasspor
67' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Ciftci Sivasspor
68' Penalty Fatih Karagümrük Penalty F. Borini Fatih Karagümrük 1-0
74' Wissel Sivasspor Wissel K. Kesgin voor Pedro Henrique Sivasspor
74' Wissel Sivasspor Wissel M. Konate voor I. Cofie Sivasspor
79' Wissel Fatih Karagümrük Wissel L. Mercan voor A. Musa Fatih Karagümrük
87' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
87' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Ugur voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
87' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Salibur voor E. Mor Fatih Karagümrük
89' Wissel Sivasspor Wissel S. Camara voor F. Fajr Sivasspor
90' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Gradel Sivasspor
91' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor B. Bekaroglu Fatih Karagümrük
92' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Balkovec voor F. Borini Fatih Karagümrük
93' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor K. Kesgin Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Sivasspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Sivasspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Sivasspor

Fatih Karagümrük en Sivasspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fatih Karagümrük en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Fatih Karagümrük te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fatih Karagümrük. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fatih Karagümrük 0
Winst Sivasspor 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fatih Karagümrük op een 12e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 11e plaats.