Nabeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa (2-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Fenerbahçe het zondag 3 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa (2-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Berisha, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luiz Gustavo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Kasımpaşa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Travnik. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Kasımpaşa kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Atilla Karaoğlan, waardoor Fenerbahçe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fenerbahçe - Kasımpaşa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Berisha met assist van D. Rossi Fenerbahçe 1-0
26' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Crespo Fenerbahçe
35' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor L. Sadiku Kasımpaşa
47' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor D. Rossi Fenerbahçe
50' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Luiz Gustavo met assist van D. Rossi Fenerbahçe 2-0
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor M. Crespo Fenerbahçe
46' Wissel Kasımpaşa Wissel N. Dirar voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Aytac voor E. Elmali Kasımpaşa
53' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Travnik met assist van U. Bozok Kasımpaşa 2-1
56' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Novak voor M. Gumuskaya Fenerbahçe
56' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor S. Dursun Fenerbahçe
59' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
62' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor U. Bozok Kasımpaşa
67' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Yandas voor D. Rossi Fenerbahçe
70' Wissel Kasımpaşa Wissel N. Jorgensen voor Y. Erdogan Kasımpaşa
73' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
74' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor F. Novak Fenerbahçe
76' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Aytac Kasımpaşa
85' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Osayi-Samuel voor M. Berisha Fenerbahçe
91' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Brecka voor L. Sadiku Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Kasımpaşa
Opstellingen Fenerbahçe - Kasımpaşa
De opstellingen van Fenerbahçe en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Coach Cihat Arslan
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa

Fenerbahçe en Kasımpaşa treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fenerbahçe 19
Winst Kasımpaşa 3
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 4e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 16e plaats.