In de Super Lig neemt Galatasaray het zondag 19 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Türk Telekom Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Alanyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 0-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door D. Candeias, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen, waardoor Alanyaspor de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Alanyaspor
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
5
Schoten totaal
16
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
88
77
Gevaarlijke aanvallen
94
63
Passes
530
369
Overtredingen
6
8
Buitenspel
1
0
Corners
13
3
Wissels
5
4
LIVE Galatasaray - Alanyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
46' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor T. Antalyali Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor O. Morutan Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor H. Dervisoglu Galatasaray
48' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Diedhiou Alanyaspor
55' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Aksoy Alanyaspor
71' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor Davidson Alanyaspor
72' Wissel Alanyaspor Wissel K. Babacar voor F. Diedhiou Alanyaspor
73' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor D. Yedlin Galatasaray
77' Wissel Galatasaray Wissel R. Babel voor K. Akturkoglu Galatasaray
83' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor S. Kirintili Alanyaspor
85' Wissel Alanyaspor Wissel E. Bekiroglu voor E. Akbaba Alanyaspor
87' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt D. Candeias Alanyaspor 0-1
89' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Karaca Alanyaspor
93' Wissel Alanyaspor Wissel W. Eduardo voor E. Karaca Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Alanyaspor
Opstellingen Galatasaray - Alanyaspor
De opstellingen van Galatasaray en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Alanyaspor

Galatasaray en Alanyaspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 7
Winst Alanyaspor 2
Gelijkspel 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 7e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Galatasaray - Alanyaspor Opstelling Galatasaray Opstelling Alanyaspor Live Galatasaray - Alanyaspor Live Galatasaray - Alanyaspor kijken Galatasaray - Alanyaspor kijken Live Galatasaray - Alanyaspor stream Galatasaray - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Alanyaspor Uitslag Galatasaray - Alanyaspor Statistieken Galatasaray - Alanyaspor Super Lig 2021/2022 Galatasaray - Alanyaspor wedden Galatasaray - Alanyaspor gokken Galatasaray - Alanyaspor Unibet