Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Giresunspor (1-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het zaterdag 23 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Giresunspor (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Giresunspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Serginho, waarmee Giresunspor met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Perez zorgde ervoor dat Gaziantep F.K. op 1-1 kwam te staan in de 92e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Giresunspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Diarra Giresunspor
28' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Giresunspor
39' Wissel Gaziantep F.K. Wissel N. Dicko voor A. Sagal Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. El Messaoudi voor P. Djilobodji Gaziantep F.K.
50' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
50' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor N. Dicko Gaziantep F.K.
53' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Perez Giresunspor
60' Wissel Giresunspor Wissel M. Suleymanov voor Y. Sankhare Giresunspor
74' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
75' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Suleymanov Giresunspor
75' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
78' Doelpunt Giresunspor Doelpunt Serginho met assist van A. Behich Giresunspor 0-1
79' Wissel Giresunspor Wissel J. Pelupessy voor S. Doukara Giresunspor
81' Wissel Gaziantep F.K. Wissel F. Soyalp voor A. Maxim Gaziantep F.K.
83' Wissel Giresunspor Wissel E. Tasdemir voor Serginho Giresunspor
92' Eigen doelpunt Gaziantep F.K. Eigen doelpunt A. Perez Gaziantep F.K. 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Giresunspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Giresunspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.