Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa (2-0) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het vrijdag 5 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa (2-0)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door J. Figueiredo, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Gaziantep F.K. opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het S. Caulker die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Gaziantep F.K.. In de 92e minuut moest Kasımpaşa verder met een man minder nadat V. Eysseric een rode kaart had gekregen. Het lukte Gazişehir Gaziantep in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt J. Figueiredo met assist van P. Djilobodji Gaziantep F.K. 1-0
58' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Serbest voor L. Sadiku Kasımpaşa
62' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Merkel voor D. Erdogan Gaziantep F.K.
63' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
68' Wissel Kasımpaşa Wissel N. Jorgensen voor U. Bozok Kasımpaşa
69' Wissel Kasımpaşa Wissel K. Varga voor Y. Erdogan Kasımpaşa
70' Wissel Gaziantep F.K. Wissel N. Dicko voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
70' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Jefferson voor A. Maxim Gaziantep F.K.
79' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Kitsiou voor R. Niyaz Gaziantep F.K.
82' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Serbest Kasımpaşa
85' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Aytac voor E. Elmali Kasımpaşa
85' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
86' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt S. Caulker met assist van A. Merkel Gaziantep F.K. 2-0
92' Rode kaart Kasımpaşa Rode kaart voor V. Eysseric Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Erol Bulut
Coach Hakan Kutlu
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Kasımpaşa

Gazişehir Gaziantep en Kasımpaşa treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Gazişehir Gaziantep favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gazişehir Gaziantep 2
Winst Kasımpaşa 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 15e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 17e plaats.