In de Super Lig neemt Giresunspor het zaterdag 16 oktober 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Giresunspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Rizespor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 2-0 overwinning voor Giresunspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor T. Boyd in de 12e minuut, waardoor Rizespor met een man minder kwam te staan. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Ay zorgde ervoor dat Giresunspor op 1-0 kwam te staan in de 62e minuut. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Giresunspor via een goal van J. Champness in de 94e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Giresunspor.

Wedstrijdstatistieken Giresunspor - Rizespor
Goals
2
0
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
18
4
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
91
70
Gevaarlijke aanvallen
94
54
Passes
561
348
Overtredingen
10
7
Buitenspel
1
1
Corners
7
7
Wissels
5
4
LIVE Giresunspor - Rizespor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Rode kaart Rizespor Rode kaart voor T. Boyd Rizespor
41' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor H. Traore Giresunspor
62' Eigen doelpunt Giresunspor Eigen doelpunt S. Ay Giresunspor 1-0
64' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor M. Diarra Giresunspor
67' Wissel Giresunspor Wissel A. Behich voor E. Taşdemir Giresunspor
67' Wissel Giresunspor Wissel Y. Sankharé voor H. Traoré Giresunspor
70' Wissel Rizespor Wissel D. Hümmet voor E. Sabo Rizespor
70' Wissel Rizespor Wissel Fabricio Baiano voor D. Đoković Rizespor
74' Wissel Giresunspor Wissel J. Pelupessy voor M. Suleymanov Giresunspor
82' Wissel Giresunspor Wissel I. Baldé voor U. Nayir Giresunspor
82' Wissel Giresunspor Wissel J. Champness voor Serginho Giresunspor
82' Wissel Rizespor Wissel E. Karadağ voor A. Umar Rizespor
82' Wissel Rizespor Wissel A. Potuk voor B. Dabo Rizespor
87' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Y. Sankharé Giresunspor
94' Doelpunt Giresunspor Doelpunt J. Champness Giresunspor 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Rizespor
Opstellingen Giresunspor - Rizespor
De opstellingen van Giresunspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hamza Hamzaoğlu
Voorbeschouwing Giresunspor - Rizespor

Giresunspor en Rizespor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Giresunspor en Rizespor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Giresunspor 0
Winst Rizespor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 19e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Giresunspor - Rizespor Opstelling Giresunspor Opstelling Rizespor Live Giresunspor - Rizespor Live Giresunspor - Rizespor kijken Giresunspor - Rizespor kijken Live Giresunspor - Rizespor stream Giresunspor - Rizespor Fox Sports Nabeschouwing Giresunspor - Rizespor Uitslag Giresunspor - Rizespor Statistieken Giresunspor - Rizespor Super Lig 2021/2022 Giresunspor - Rizespor wedden Giresunspor - Rizespor gokken Giresunspor - Rizespor Unibet