Nabeschouwing Göztepe - Besiktas (0-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het zondag 15 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Besiktas (0-2)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 0-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor V. Rosier van Beşiktaş. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 19e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het C. Larin die Beşiktaş op een 0-1 voorsprong zette. In de 32e werd de voorsprong voor Beşiktaş verdubbeld dankzij een doelpunt van Josef.

In de 37e minuut werd Josef van Beşiktaş met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Beşiktaş het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 75e minuut werd A. Jahovic van Göztepe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Beşiktaş met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Göztepe - Besiktas 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Rosier Beşiktaş
12' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor Welinton Beşiktaş
19' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor V. Rosier Beşiktaş
22' Wissel Beşiktaş Wissel K. Karaman voor G. NKoudou Beşiktaş
25' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor M. Paluli Göztepe
27' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin Beşiktaş 0-1
31' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. R. Cankaya Göztepe
32' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Josef met assist van F. Montero Beşiktaş 0-2
37' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor Josef Beşiktaş
45' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Bilgin Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel A. Hutchinson voor E. Ilkhan Beşiktaş
46' Wissel Göztepe Wissel K. Alici voor M. Paluli Göztepe
46' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor K. Demirtas Göztepe
55' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor F. Di Santo Göztepe
60' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Y. Kayan Göztepe
63' Wissel Göztepe Wissel E. Ozkayimoglu voor M. Mihojevic Göztepe
64' Wissel Beşiktaş Wissel M. Batshuayi voor C. Larin Beşiktaş
64' Wissel Beşiktaş Wissel C. Bozdogan voor R. Ghezzal Beşiktaş
75' Rode kaart Göztepe Rode kaart voor A. Jahovic Göztepe
83' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor E. Ozkayimoglu Göztepe
84' Wissel Göztepe Wissel E. C. Sacikara voor A. R. Cankaya Göztepe
86' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor K. Alici Göztepe
87' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Batshuayi Beşiktaş
92' Wissel Göztepe Wissel F. Izzet voor D. Tijanic Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Besiktas
Opstellingen Göztepe - Besiktas
De opstellingen van Göztepe en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Besiktas zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.