Nabeschouwing Göztepe - Hatayspor (0-2) || Super Lig 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Hatayspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Diouf, waarmee Hatayspor met 0-1 de leiding nam. In de 76e minuut moest B. Simsek van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Suat Arslanboğa een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Göztepe verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hatayspor via een goal van M. Diouf in de 78e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Hatayspor.

LIVE Göztepe - Hatayspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Hatayspor Wissel M. Boudjemaa voor I. Sackey Hatayspor
29' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Adekugbe Hatayspor
34' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Arslanagic Göztepe
35' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Diouf met assist van B. Oksuz Hatayspor 0-1
48' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor B. Oksuz Hatayspor
55' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor B. Emir Göztepe
55' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Diouf Hatayspor
63' Wissel Göztepe Wissel B. Simsek voor Y. Kayan Göztepe
76' Rode kaart Göztepe Rode kaart voor B. Simsek Göztepe
78' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Diouf met assist van S. Lobjanidze Hatayspor 0-2
80' Wissel Hatayspor Wissel E. Colak voor A. Traore Hatayspor
80' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor A. El Kaabi Hatayspor
80' Wissel Göztepe Wissel D. Tijanic voor Lourency Göztepe
80' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor S. Aydogdu Göztepe
85' Wissel Hatayspor Wissel B. Camoglu voor K. Corekci Hatayspor
85' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor S. Lobjanidze Hatayspor
89' Wissel Göztepe Wissel B. Ideye voor C. Ndiaye Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Hatayspor
Opstellingen Göztepe - Hatayspor
De opstellingen van Göztepe en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ömer Erdogan
Voorbeschouwing Göztepe - Hatayspor

Göztepe en Hatayspor treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Göztepe als Hatayspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Göztepe 1
Winst Hatayspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 15e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 6e plaats.