Nabeschouwing Göztepe - Konyaspor (0-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het zondag 7 november 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Konyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yasin Kol geëindigd in een 0-2 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door S. Cikalleshi, waarmee Konyaspor met 0-1 de leiding nam. In de 45e minuut moest Y. Kayan van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Yasin Kol een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Göztepe verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Konyaspor via een goal van S. Cikalleshi in de 72e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Konyaspor.

LIVE Göztepe - Konyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Göztepe Wissel D. Tijanic voor A. Jahovic Göztepe
25' Doelpunt Konyaspor Doelpunt S. Cikalleshi met assist van S. Gurler Konyaspor 0-1
27' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Arslanagic Göztepe
37' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Z. Bytyqi Konyaspor
39' Wissel Konyaspor Wissel K. Michalak voor Z. Bytyqi Konyaspor
45' Rode kaart Göztepe Rode kaart voor Y. Kayan Göztepe
51' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Demirtaş Afgekeurd doelpunt vanwege hands K. Demirtaş Göztepe
51' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Guilherme Konyaspor
46' Wissel Göztepe Wissel A. Wilker voor D. Arslanagic Göztepe
46' Wissel Göztepe Wissel K. Alici voor B. Emir Göztepe
58' Wissel Konyaspor Wissel P. Mpoku voor E. Cekici Konyaspor
61' Wissel Göztepe Wissel B. Ideye voor C. Ndiaye Göztepe
63' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Lourency Göztepe
71' Wissel Göztepe Wissel H. Akbunar voor Lourency Göztepe
72' Doelpunt Konyaspor Doelpunt S. Cikalleshi met assist van S. Gurler Konyaspor 0-2
85' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
87' Wissel Konyaspor Wissel O. Ulgun voor S. Gurler Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel A. Rahmanovic voor S. Dikmen Konyaspor
89' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor M. Paluli Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Konyaspor
Opstellingen Göztepe - Konyaspor
De opstellingen van Göztepe en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach İlhan Palut
Voorbeschouwing Göztepe - Konyaspor

Göztepe en Konyaspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasin Kol en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Göztepe 5
Winst Konyaspor 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 18e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 5e plaats.