Nabeschouwing Göztepe - Sivasspor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Woensdag 19 januari 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het woensdag 19 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Sivasspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 2-1 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Nukan, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Pedro Henrique in de 49e minuut zorgde er even later voor dat Sivasspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 80e minuut zette D. Tijanic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Göztepe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Suat Arslanboğa, waardoor Göztepe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Göztepe - Sivasspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor O. Nwobodo Göztepe
22' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Nukan met assist van B. Emir Göztepe 1-0
44' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Lourency Göztepe
49' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Arslanagic Göztepe
49' Penalty Sivasspor Penalty Pedro Henrique Sivasspor 1-1
53' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Camara Sivasspor
62' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor K. Kesgin Sivasspor
63' Wissel Göztepe Wissel D. Tijanic voor Lourency Göztepe
72' Wissel Sivasspor Wissel O. Kayode voor K. Kesgin Sivasspor
77' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor M. Baku Göztepe
80' Doelpunt Göztepe Doelpunt D. Tijanic met assist van A. Jahovic Göztepe 2-1
84' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor A. Oguz Sivasspor
84' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Aydogdu Göztepe
88' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor C. Osmanpasa Sivasspor
89' Wissel Göztepe Wissel A. R. Cankaya voor S. Aydogdu Göztepe
92' Wissel Sivasspor Wissel A. Appidangoye voor Pedro Henrique Sivasspor
93' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor O. Kayode Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Sivasspor
Opstellingen Göztepe - Sivasspor
De opstellingen van Göztepe en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing Göztepe - Sivasspor

Göztepe en Sivasspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Göztepe 4
Winst Sivasspor 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 16e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 10e plaats.