Nabeschouwing Hatayspor - Altay (0-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Hatayspor het zaterdag 30 april 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Altay. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Altay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Altay (0-1)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Altay is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 0-1 overwinning voor Altay. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Kappel, waarmee Altay met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Altay.

LIVE Hatayspor - Altay 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Altay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Altay Doelpunt L. Kappel met assist van Z. Yıldırım Altay 0-1
33' Gele kaart Altay Gele kaart voor C. Karayel Altay
39' Wissel Hatayspor Wissel Y. Benzia voor M. Boudjemaa Hatayspor
44' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor D. Saint-Louis Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel S. Lobzhanidze voor Rúben Ribeiro Hatayspor
46' Wissel Altay Wissel E. Erdoğan voor C. Gülselam Altay
70' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Baş Hatayspor
76' Wissel Hatayspor Wissel B. Yıldırım voor O. Ergün Hatayspor
79' Wissel Altay Wissel T. Ünlü voor C. Karayel Altay
86' Wissel Altay Wissel Ahmed Yasser Rayan voor L. Kappel Altay
87' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor B. Yıldırım Hatayspor
93' Wissel Altay Wissel M. Naderi voor E. Erdoğan Altay
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Altay
Opstellingen Hatayspor - Altay
De opstellingen van Hatayspor en Altay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Altay zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Ömer Erdogan
Voorbeschouwing Hatayspor - Altay

Hatayspor en Altay treffen elkaar in de 35e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Altay in de Super Lig vond plaats op 10 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hatayspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Altay slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 1
Winst Altay 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 10e positie staat, terwijl we Altay terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.