Nabeschouwing Kasımpaşa - Fatih Karagümrük (1-3) || Super Lig 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kasımpaşa het zondag 21 november 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Fatih Karagümrük (1-3)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 1-3 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Brecka zette Fatih Karagümrük op een 0-1 voorsprong in de 1e minuut van de wedstrijd. Fatih Karagümrük vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Karamoh op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Fatih Karagümrük vervolgens op 0-3. Het was A. Pesic die vanaf 11 meter wist te scoren in de 27e minuut.

Na 32 minuten deed Y. Erdogan iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Kasımpaşa werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Kasımpaşa echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. In de 94e minuut werd V. Hedenstad van Fatih Karagümrük met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kasımpaşa met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 97 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat L. Biglia zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Fatih Karagümrük.

LIVE Kasımpaşa - Fatih Karagümrük 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Eigen doelpunt Fatih Karagümrük Eigen doelpunt T. Brecka Fatih Karagümrük 0-1
20' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Y. Karamoh met assist van A. Bertolacci Fatih Karagümrük 0-2
27' Penalty Fatih Karagümrük Penalty A. Pesic Fatih Karagümrük 0-3
31' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Travnik Kasımpaşa
32' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Y. Erdogan met assist van U. Bozok Kasımpaşa 1-3
36' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Haspolat voor T. Brecka Kasımpaşa
46' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor E. Mor Fatih Karagümrük
49' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor E. Oztumer Fatih Karagümrük
46' Wissel Kasımpaşa Wissel N. Jorgensen voor M. Travnik Kasımpaşa
60' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor E. Zukanovic Fatih Karagümrük
60' Wissel Kasımpaşa Wissel E. Elmali voor S. Aytac Kasımpaşa
60' Wissel Kasımpaşa Wissel N. Dirar voor K. Varga Kasımpaşa
65' Wissel Fatih Karagümrük Wissel T. Torun voor E. Mor Fatih Karagümrük
66' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Ugur voor E. Oztumer Fatih Karagümrük
78' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Musa voor Y. Karamoh Fatih Karagümrük
87' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Balkovec voor A. Bertolacci Fatih Karagümrük
90' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor L. Biglia Fatih Karagümrük
94' Rode kaart Fatih Karagümrük Rode kaart voor V. Hedenstad Fatih Karagümrük
97' Tweede gele kaart Fatih Karagümrük Tweede gele kaart voor L. Biglia Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Fatih Karagümrük
Opstellingen Kasımpaşa - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Kasımpaşa en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.