In de Super Lig neemt Sivasspor het zondag 29 augustus 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Göztepe (2-2)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Sivasspor en Göztepe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Goutas, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Göztepe kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Akbunar, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette D. Goutas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam.

In de 70e minuut werd O. Kayode van Sivasspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sivasspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Simsek de 2-2 maakte namens Göztepe.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Göztepe
Goals
2
2
Balbezit
42%
58%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
63
78
Gevaarlijke aanvallen
37
54
Passes
309
428
Overtredingen
16
11
Buitenspel
0
1
Corners
5
7
Wissels
3
3
LIVE Sivasspor - Göztepe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Sivasspor Doelpunt D. Goutas met assist van F. Fajr Sivasspor 1-0
46' Wissel Göztepe Wissel B. Simsek voor M. Baku Göztepe
51' Doelpunt Göztepe Doelpunt H. Akbunar Göztepe 1-1
52' Wissel Sivasspor Wissel M. Yatabare voor L. James Sivasspor
61' Wissel Sivasspor Wissel J. Felix voor O. Azubuike Sivasspor
66' Doelpunt Sivasspor Doelpunt D. Goutas Sivasspor 2-1
70' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor O. Kayode Sivasspor
72' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor M. Paluli Göztepe
73' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor M. Gradel Sivasspor
75' Wissel Göztepe Wissel Lourency voor B. Emir Göztepe
84' Doelpunt Göztepe Doelpunt B. Simsek met assist van M. Paluli Göztepe 2-2
92' Wissel Göztepe Wissel D. Tijanic voor B. Simsek Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Göztepe
Opstellingen Sivasspor - Göztepe
De opstellingen van Sivasspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Rıza Çalımbay
Formatie 4-2-2-2
Coach Ünal Karaman
Voorbeschouwing Sivasspor - Göztepe

Sivasspor en Göztepe treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Burak Şeker en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Göztepe favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sivasspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 3
Winst Göztepe 4
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 18e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sivasspor - Göztepe Opstelling Sivasspor Opstelling Göztepe Live Sivasspor - Göztepe Live Sivasspor - Göztepe kijken Sivasspor - Göztepe kijken Live Sivasspor - Göztepe stream Sivasspor - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Göztepe Uitslag Sivasspor - Göztepe Statistieken Sivasspor - Göztepe Super Lig 2021/2022 Sivasspor - Göztepe wedden Sivasspor - Göztepe gokken Sivasspor - Göztepe Unibet