Nabeschouwing Trabzonspor - Galatasaray (2-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Trabzonspor het zondag 12 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Galatasaray (2-2)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Trabzonspor en Galatasaray geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door E. Kilinc, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Kilinc op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Trabzonspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Cornelius.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Nwakaeme de 2-2 maakte voor Trabzonspor.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Trabzonspor - Galatasaray 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor B. Kutlu Galatasaray
20' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Kilinc Galatasaray 0-1
33' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Kilinc met assist van H. Dervisoglu Galatasaray 0-2
36' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor B. A. Ozdemir Trabzonspor
37' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor A. Omur Trabzonspor
37' Wissel Trabzonspor Wissel A. Trondsen voor I. Koybasi Trabzonspor
41' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Cornelius met assist van A. Bakasetas Trabzonspor 1-2
46' Wissel Galatasaray Wissel A. Kara voor E. Kilinc Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel R. Babel voor O. Morutan Galatasaray
54' Wissel Trabzonspor Wissel S. Denswil voor A. Trondsen Trabzonspor
62' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van M. Hamsik Trabzonspor 2-2
63' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Edgar Ie Trabzonspor
75' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor K. Akturkoglu Galatasaray
82' Wissel Galatasaray Wissel O. Caglayan voor H. Dervisoglu Galatasaray
82' Wissel Galatasaray Wissel T. Antalyali voor A. Cicaldau Galatasaray
82' Wissel Trabzonspor Wissel B. Koita voor A. Cornelius Trabzonspor
82' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor A. Bakasetas Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Galatasaray
Opstellingen Trabzonspor - Galatasaray
De opstellingen van Trabzonspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Galatasaray

Trabzonspor en Galatasaray treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 16 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Trabzonspor. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 11
Winst Galatasaray 16
Gelijkspel 7
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 7e plaats.