Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Altay (2-1) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 22 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het vrijdag 22 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Altay. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Altay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Altay (2-1)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Altay is onder leiding van scheidsrechter Yasin Kol geëindigd in een 2-1 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door B. Tetteh, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 68e minuut voor dat Yeni Malatyaspor via A. Buyuk op 2-0 kwam te staan. In de 84e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. K. Bamba van Altay die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yasin Kol, waardoor Yeni Malatyaspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Yeni Malatyaspor - Altay 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Altay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Altay Wissel E. Celenk voor M. Naderi Altay
57' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt B. Tetteh met assist van M. Eskihellac Yeni Malatyaspor 1-0
62' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Mallan voor M. Chouiar Yeni Malatyaspor
66' Gele kaart Altay Gele kaart voor C. Gulselam Altay
68' Penalty Yeni Malatyaspor Penalty A. Buyuk Yeni Malatyaspor 2-0
81' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Eskihellac Yeni Malatyaspor
84' Penalty Altay Penalty D. K. Bamba Altay 2-1
85' Wissel Altay Wissel A. Y. Rayan voor Z. Yildirim Altay
85' Wissel Altay Wissel Thaciano voor L. Kappel Altay
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel W. Bwalya voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
92' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
95' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Kaya Yeni Malatyaspor
96' Gele kaart Altay Gele kaart voor I. Thiam Khaly Altay
96' Gele kaart Altay Gele kaart voor M. Lis Altay
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Altay
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Altay
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Altay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Altay zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Altay

Yeni Malatyaspor en Altay treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasin Kol en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeni Malatyaspor en Altay elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Altay 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Altay terugvinden op de 8e plaats.