Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep (2-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 18:15 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 28 augustus 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep (2-0)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Sarper Barış Saka geëindigd in een 2-0 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door A. Buyuk, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Yeni Malatyaspor vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Tetteh op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor.

LIVE Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Buyuk met assist van R. Aabid Yeni Malatyaspor 1-0
54' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
57' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel D. Ndong voor S. Mallan Yeni Malatyaspor
58' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
68' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt B. Tetteh met assist van A. Buyuk Yeni Malatyaspor 2-0
75' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Pehlivan voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
75' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Borven voor A. Merkel Gaziantep F.K.
78' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
86' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Cihan voor A. Sagal Gaziantep F.K.
89' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel P. Awuku voor M. Eskihellac Yeni Malatyaspor
89' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel H. Osman voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
93' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor R. Niyaz Gaziantep F.K.
93' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Wallace Yeni Malatyaspor
95' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Djilobodji Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.